post@collaborate.no | 69812015 |

Mobilt Bedriftsnett

Collaborate leverer Telenor Mobilt Bedriftsnett og mobile kommunikasjonsløsninger.

cropped-favicon.png Collaborate AS er breddeforhandler av Telenors operatørtjenester, og tilbyr alt i fra fast, mobil og IP-telefoni. Vi skreddersyr løsninger som kan enkelt integreres i din bedrift og som er tilpasset bedriftens måte å jobbe på. Målet er å optimalisere bruk av telekomløsninger og utnytte fordelene mest effektivt.

Mobilt Bedriftsnett fra Telenor
Mobilt Bedriftsnett fra Telenor er en mobil telefoniløsning med nyttige telefonfunksjoner som gjør det enkelt å være tilgjengelig for kunde og kollegaer.

Mobilt Bedriftsnett kombinerer kvalitet og overlegen funksjonalitet, med elegante brukergrensesnitt og svært konkurransedyktige priser. iDrift har lang erfaring med implementering av Mobilt Bedriftnett og kan også bistå din bedrift med å sette opp og utforme løsningen slik at den fungerer optimalt for din bedrift.

Mobiltelefoner og mobilt utstyr
Gjennom vår kjedetilknytning får vi tilgang til gode konkurransedyktige prisavtaler på mobiltelefoner og mobilt utstyr (nettbrett, tilbehør o.l). Ta gjerne kontakt med tommy.jensen@collaborate.no for et godt tilbud.

Telenor Service Partner
Collaborate innehar den høyeste sertifiseringen innen Telenors forhandlerapparat. Formålet med sertifiseringen er å bygge kompetanse hos forhandlerne for å sikre at kunden får best mulig betjening. En sertifisering på kompetansenivå: Excellent gir uttrykk for at forhandler har spisskompetanse på integrasjon mellom IKT og telekommunikasjon.

Som servicepartner har Collaborate mulighet til å være kundens kontaktledd mot Telenor og kan ha påta seg driftsansvaret for nye og eksisterende Telenorkunder.

Service og driftsavtaler

Som kunde får du muligheten til å tegne driftsavtale med oss. Driftsavtalen gir deg som kunde forutsigbar drift og vedlikehold av telefoniløsningen, samtidig som avtalen gir mulighet for kontinuerlig endring og tilpasning av både abonnementer og oppsett på Mobilt Bedriftsnett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *