post@collaborate.no | 69812015 | Tvillinggata 1, 1870 Ørje

Samordnet
Kommunikasjon

Samordnet Kommunikasjon integrerer telefon, videokonferanse, chat og skjermdeling i én felles løsning med Microsoft Lync. Slik jobber dere enklere

– uansett om dere er på hjemmekontor, på reise eller ute hos kunde. For mer informasjon, kontakt oss på telefon 69812015.

Dette får du:

 • Motta samtaler både på PC og mobil
 • Enkelt overføre samtaler fra PC til mobil
 • Enkelt sette opp virtuelle møter og telefon- og videokonferanser
 • Få tilgjengelighetsstatus på den man ønsker å nå
 • Sende SMS fra Lync
 • Reduserte kostnader
 • Ringe fra utlandet til sterkt reduserte priser
 • Du kan ringe med telefonen og PC-en. Ring fra PC-en når du er i utlandet og spar bedriften for kostnader. Alle brukere har ett nummer de kan nås på.Nam porttitor blandit ultricies.
 • Bedrifter med samme løsning kan knytte seg sammen. Partnere kan dermed inkluderes i nettmøter via web.
 • Dine kolleger er bare et tastetrykk unna – både for samtale, videokonferanse, møtedeltakelse og dokumentdeling.
 • Vi tilbyr en integrasjon mellom telefon, e-post og chat som kombinerer Microsofts programvare med Telenors nett.

Se hvilke erfaringer BW
Offshore har med løsningen

Med Samordnet Kommunikasjon fra Telenor har vi fått en tjeneste som løser mange av problemene som følger med det å være en internasjonal virksomhet, sier Senior Vice President Fritz Ekløff i BW Offshore.

Collaborate tilbyr deg moderne løsninger for tele og datakommunikasjon.

Med dagens behov for informasjons- og kommunikasjonsflyt øker behovet for et profesjonelt bedriftsnettverk og fleksible tekniske løsninger. Med gode løsninger vil du oppleve effektivitet og fornøyde medarbeidere. Vi har kompetanse og produkter som vil gi deg en optimal arbeidsdag, både med tanke på kommunikasjon og sikkerhetsløsninger.

Collaborate har fokus på utvikling av kompetanse på ansatte for å kunne gi kunden den beste opplevelsen.

Collaborate leverer Telenor Mobilt Bedriftsnett og mobile kommunikasjonsløsninger.

cropped-favicon.png Collaborate AS er breddeforhandler av Telenors operatørtjenester, og tilbyr alt i fra fast, mobil og IP-telefoni. Vi skreddersyr løsninger som kan enkelt integreres i din bedrift og som er tilpasset bedriftens måte å jobbe på. Målet er å optimalisere bruk av telekomløsninger og utnytte fordelene mest effektivt.

Mobilt Bedriftsnett fra Telenor
Mobilt Bedriftsnett fra Telenor er en mobil telefoniløsning med nyttige telefonfunksjoner som gjør det enkelt å være tilgjengelig for kunde og kollegaer.

Mobilt Bedriftsnett kombinerer kvalitet og overlegen funksjonalitet, med elegante brukergrensesnitt og svært konkurransedyktige priser. iDrift har lang erfaring med implementering av Mobilt Bedriftnett og kan også bistå din bedrift med å sette opp og utforme løsningen slik at den fungerer optimalt for din bedrift.

Mobiltelefoner og mobilt utstyr
Gjennom vår kjedetilknytning får vi tilgang til gode konkurransedyktige prisavtaler på mobiltelefoner og mobilt utstyr (nettbrett, tilbehør o.l). Ta gjerne kontakt med tommy.jensen@collaborate.no for et godt tilbud.

Telenor Service Partner
Collaborate innehar den høyeste sertifiseringen innen Telenors forhandlerapparat. Formålet med sertifiseringen er å bygge kompetanse hos forhandlerne for å sikre at kunden får best mulig betjening. En sertifisering på kompetansenivå: Excellent gir uttrykk for at forhandler har spisskompetanse på integrasjon mellom IKT og telekommunikasjon.

Som servicepartner har Collaborate mulighet til å være kundens kontaktledd mot Telenor og kan ha påta seg driftsansvaret for nye og eksisterende Telenorkunder.

Service og driftsavtaler

Som kunde får du muligheten til å tegne driftsavtale med oss. Driftsavtalen gir deg som kunde forutsigbar drift og vedlikehold av telefoniløsningen, samtidig som avtalen gir mulighet for kontinuerlig endring og tilpasning av både abonnementer og oppsett på Mobilt Bedriftsnett.

Gjør arbeidsdagen enklere med Telenor Office 365

microsoft

Å jobbe i skyen betyr å kunne jobbe effektivt og fleksibelt. Telenor med Office 365 gir mulighet for å chatte, ha videomøter, ringe og motta samtaler – alt fra ett og samme grensesnitt. Alt av dokumenter er trygt lagret i skyen, enkelt å dele og å få tilgang til – uansett om du jobber på PC, nettbrett eller mobil.

Med Office 365 fra Telenor knyttes telefoni inn i løsningen. Det betyr i praksis at dere kan kjøre møter i Skype for Business og ringe hverandre fra PC eller mobil. Med de innebygde statusmarkeringene kan dere hele tiden se hvem som er tilgjengelig og ikke. Deltar du i et online møte og må stikke avgårde, kan du enkelt overføre samtalen fra PC-en til mobilen. Telenor med Office 365 gjør det rett og slett enda enklere å samarbeide.

Sikker skylagring

Sikker skylagring Med Telenors suverene dekning har du alltid tilgang til dokumentene dine. Dokumenter lagret i skyen mister du ikke selv om du skulle miste din PC eller mobil.

icon-1

Spar tid og penger med online møter

Delta i møter på kontoret, på farten eller hjemmefra – samtidig som du deler skjerm eller dokumenter og skriver notater fra møtet.

icon-2

Enklere samarbeid

Å lagre dokumenter som kan deles med utvalgte personer har aldri vært enklere. De kan endre, oppdatere og kommentere dem, uansett hvor de er. Enten med OneDrive for business eller i Sharepoint.

icon-3
icon-4

Jobb hvor som helst, når som helst

Med Word, Excel, PowerPoint og Outlook på din PC, mobil eller nettbrett kan du lage og redigere dokumenter, sjekke og synkronisere e-post uansett hvor du er.

icon-5

Reduserte kostnader

Ved å abonnere på Office som en skyløsning slipper din bedrift høye investeringskostnader. Lisenser som ikke er i bruk kan avsluttes fra måned til måned. Pris fra 159 kr pr mnd.

icon-6

Telefoni-integrasjon

Telenor er den eneste leverandøren i Norden som gir deg muligheten til å ringe og motta samtaler fra mobil og fasttelefon i Office 365 – Skype for Business Online.

Slik sparer APIteq tid

og penger med Office 365

ADDRESS

Tvillinggata 1, 1870 Ørje

PHONE

69812015

EMAIL

post@collaborate.no

kontakt